زمان کنونی: ۲-۳۰-۱۳۹۲, ۱۲:۰۷ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

سلام مهمان گرامي

مهمان گرامي، براي مشاهده انجمن با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد

اطلاعيه ها

کلمات کلیدی: دانلود, سریال, جشن, خدایانکامل,
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود سریال جشن خدایان(کامل)
نویسنده پیام
팔낫
کاربرویژه

وضعيت : غایب
آیتم ها
آیتم ها: (مشاهده همه آیتم ها)

حالت من: Movafagh
استاتوس:هـر چ ـقـﬤ رم نیشتو تا بناگوش باز كنے، چشمات لو میـﬤ ن چ ـقـﬤ ر غمگینے!!
اعتبار: 154
آمار سپاس های من
سپاس كرده: 8,177
سپاس شده: 7,056 در 3,116 پست

مدال هاي من            

ارسال: #1
دانلود سریال جشن خدایان(کامل)
مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

" جزئیات "

نام : جشن خدایان / 신들의 만찬 / Feast of The Gods

تعداد قسمت : ۳۲

شبکه پخش : MBC

دوره پخش : February 4, 2012 --

زمان پخش : شنبه و دو شنبه ساعت ۲۱:۵۵
خلاصه ی داستان
:

درامی درباره ی غذاهای کره ای.

"ضیافت خدایان" که در پشت
صحنه ی رستوران غذاهای سنتی سلطنتی به نام "آری رنگ" ترتیب داده شده، چگونگی پیشی
گرفتن دو زن سر آشپز را از طریق رقابت با یکدیگر به تصویر می
کشد.

لينك دانلود از hipfile

Ep 01 : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ep 02 : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ep 03 : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ep 04 : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ep 05 : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ep 06 : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ep 07 : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ep 08 : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ep 09 : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ep 10 : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ep 11 : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ep 12 : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ep 13 : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ep 14 : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ep 15 : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ep 16 : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ep 17 : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ep 18 : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ep 19 : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ep 20 : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ep 21 : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ep 22 : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ep 23 : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ep 24 : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ep 25 : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ep 26 : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ep 27 : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ep 28 : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ep 29 : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ep 30 : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ep 31 : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ep 32 : مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امضای farnaz
شـآیــــנ روزﮮ נر گُــבֿر ِ زَمـــآלּ بـﮧ یـڪــנیگـر بـرسیــم ...

آלּ روز مَـלּ اِشتبــــآه ِ گُـבֿشتـﮧ رآ تکـرآر نَـפֿـوآهـم کَـرב!

تُـو رآ اَز נستـــ میـבهَـم ...

اَمّـآ غُـرورم رآ نَــﮧ

مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۷-۱۲-۱۳۹۱ ۱۲:۴۹ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر افزودن سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
[-] 4 کاربر تشکرکرده ازfarnaz به دلیل این ارسال
ALI (۹-۵-۱۳۹۱), graphics (۹-۱۳-۱۳۹۱), lkj (۹-۲۳-۱۳۹۱), آبی (۱۰-۴-۱۳۹۱)
عضو جدید انجمن
*
کاربرسایت

وضعيت : آفلاین
آیتم ها

حالت من: هیچ کدام
استاتوس:
اعتبار: 0
آمار سپاس های من
سپاس كرده: 0
سپاس شده: 61 در 20 پست

مدال هاي من

ارسال: #2
RE: دانلود سریال جشن خدایان(کامل)
تمام لینک حذف شده است لطفا لینک جدید کم حجم قابل دانلود قرار دهید
۹-۴-۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ عصر
[-] 3 کاربر تشکرکرده ازbaraneshgh به دلیل این ارسال
ALI (۹-۵-۱۳۹۱), farnaz (۱۲-۶-۱۳۹۱), lkj (۹-۲۳-۱۳۹۱)
مدیرکل سایت
مدیرکل سایت

وضعيت : آنلاین
آیتم ها

حالت من: Mehrabon
استاتوس:
اعتبار: 302
آمار سپاس های من
سپاس كرده: 8,761
سپاس شده: 18,581 در 3,583 پست

مدال هاي من          

ارسال: #3
(۹-۴-۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ عصر)baraneshgh نوشته شده توسط: مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تمام لینک حذف شده است لطفا لینک جدید کم حجم قابل دانلود قرار دهید
بالینک مستقیم اضافه شد

امضای ALI
ازپست های مفید دوستان خود مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کنید

کاربر مهمان امیدوارم لحظات خوشی رو درانجمن سپری کنی

۹-۵-۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ صبح
[-] 2 کاربر تشکرکرده ازALI به دلیل این ارسال
farnaz (۱۲-۶-۱۳۹۱), lkj (۹-۲۳-۱۳۹۱)
عضو جدید انجمن
*
کاربرسایت

آیتم ها

استاتوس:
آمار سپاس های من
سپاس كرده: 20
سپاس شده: 28 در 9 پست

مدال هاي من

ارسال: #4
تمام لینک ها پاک شده
میشه لینک سالم بذارید

امضای aren
قرار نیست منم دلِ یکی دیگه رو بسوزونم !
برعکس " اونو اونقدر خوشبخت می کنم
کـه به هر روزی که جای اون نیستی لعـنت بفرستی . . .
۱۰-۱۵-۱۳۹۱ ۰۱:۱۰ صبح
[-] 2 کاربر تشکرکرده ازaren به دلیل این ارسال
ALI (۱۰-۲۱-۱۳۹۱), farnaz (۱۲-۶-۱۳۹۱)
مدیرکل سایت
مدیرکل سایت

وضعيت : آنلاین
آیتم ها

حالت من: Mehrabon
استاتوس:
اعتبار: 302
آمار سپاس های من
سپاس كرده: 8,761
سپاس شده: 18,581 در 3,583 پست

مدال هاي من          

ارسال: #5
(۱۰-۱۵-۱۳۹۱ ۰۱:۱۰ صبح)aren نوشته شده توسط: مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تمام لینک ها پاک شده
میشه لینک سالم بذارید
لينك دانلود از hipfile اضافه شد

امضای ALI
ازپست های مفید دوستان خود مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کنید

کاربر مهمان امیدوارم لحظات خوشی رو درانجمن سپری کنی

۱۰-۲۱-۱۳۹۱ ۰۲:۰۹ صبح
[-] 1 کاربر تشکرکرده ازALI به دلیل این ارسال
farnaz (۱۲-۶-۱۳۹۱)
عضو جدید انجمن
*
کاربرسایت

آیتم ها

استاتوس:
آمار سپاس های من
سپاس كرده: 9
سپاس شده: 76 در 16 پست

مدال هاي من

ارسال: #6
nemishe az linka dl kard k kojaye safast linke dl?
۱۱-۶-۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ صبح
[-] 1 کاربر تشکرکرده ازdinamik به دلیل این ارسال
farnaz (۱۲-۶-۱۳۹۱)
عضو جدید انجمن
*
کاربرسایت

آیتم ها

استاتوس:
آمار سپاس های من
سپاس كرده: 0
سپاس شده: 1 در 1 پست

مدال هاي من

ارسال: #7
سلام . قسمت 17 نيست ميشه بزارين ممنون ميشم
۱۲-۵-۱۳۹۱ ۰۳:۱۹ صبح
[-] 1 کاربر تشکرکرده از1342 به دلیل این ارسال
farnaz (۱۲-۶-۱۳۹۱)
❀momo❀
*
کاربرسایت

آیتم ها

استاتوس:
آمار سپاس های من
سپاس كرده: 3
سپاس شده: 13 در 5 پست

مدال هاي من

ارسال: #8
میشه لطفا این سریال و با حجم 350mb بزارین؟! مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۲-۱۰-۱۳۹۲ ۰۸:۲۰ عصر
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  دانلودسریال کره ای پسرخوب NICE Guy(کامل) ALI 34 93,588 دیروز ۰۸:۱۰ عصر
آخرین ارسال: raul_shahrah
  دانلود سریال باغ فوندات (کامل) farnaz 28 2,502 دیروز ۰۷:۴۷ عصر
آخرین ارسال: mamadniki
  دانلود سریال کره ای مدرسه 2013 / School 2013 بالینک مستقیم (كامل) ALI 69 44,569 ۲-۲۸-۱۳۹۲ ۱۰:۱۰ عصر
آخرین ارسال: ALI
  ماه در آغوش خورشید / The Moon That Embraces the Sun(کامل) farnaz 13 2,267 ۲-۲۸-۱۳۹۲ ۰۳:۱۱ عصر
  دانلودسریال کره ای دادستان خون آشام 2 لینک مستقیم (کامل) ALI 6 783 ۲-۲۷-۱۳۹۲ ۰۱:۴۲ صبح
آخرین ارسال: SWAN
  دانلودسریال کره ای آرانگ ودادرسArang and the magistrate (کامل) ALI 8 1,585 ۲-۲۶-۱۳۹۲ ۰۲:۱۷ عصر
آخرین ارسال: momo96
  دانلود سریال کره ای رویای بلند2(کامل) farnaz 20 2,870 ۲-۲۵-۱۳۹۲ ۰۸:۱۲ عصر
  دانلود سریال کره ای زمان طلائی Golden Time(کامل) ALI 8 1,677 ۲-۲۵-۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ عصر
آخرین ارسال: maryamaghaei
Video دانلود سریال کره ای خواستگاری عاشقانه/2012/Operation Proposal ((ERIKA)) 8 1,372 ۲-۲۳-۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ عصر
آخرین ارسال: mamadniki
  دانلود سریال شاهزاده اتاق زیرشیروانی(کامل) farnaz 38 6,631 ۲-۲۲-۱۳۹۲ ۰۸:۵۲ عصر
آخرین ارسال: momo96

کسانی که این موضوع را مشاهده کرده اند
74 کاربر زیر موضوع را خوانده است:
ALI (۲-۱۰-۱۳۹۲, ۰۸:۲۰ عصر)، alitak (۲-۱۰-۱۳۹۲, ۱۰:۱۱ عصر)، momo96 (۲-۱۴-۱۳۹۲, ۰۳:۱۹ عصر)، niyaz (۲-۱۴-۱۳۹۲, ۱۱:۵۵ عصر)، roze-sorkh (۲-۱۲-۱۳۹۲, ۰۷:۰۸ عصر)، 9122444 (۲-۱۷-۱۳۹۲, ۰۶:۰۰ عصر)، shad (۲-۲۵-۱۳۹۲, ۱۰:۳۵ عصر)، sharks (۲-۲۸-۱۳۹۲, ۰۹:۱۲ عصر)، vashi94 (۲-۱۶-۱۳۹۲, ۱۰:۰۸ صبح)، nasim1388 (۲-۹-۱۳۹۲, ۱۲:۴۸ صبح)، qua (۲-۲۴-۱۳۹۲, ۱۱:۴۱ عصر)، saman135961 (۲-۱۰-۱۳۹۲, ۱۰:۵۸ عصر)، saman_moradi (۲-۲۸-۱۳۹۲, ۱۱:۱۶ عصر)، am1133 (۲-۲۵-۱۳۹۲, ۱۰:۲۵ عصر)، ali_vali (۲-۱۴-۱۳۹۲, ۱۰:۵۶ صبح)، ava70hersh (۲-۱۲-۱۳۹۲, ۰۱:۰۷ صبح)، weareyou (۲-۲۰-۱۳۹۲, ۱۱:۰۷ صبح)، کلاوس (۲-۱۲-۱۳۹۲, ۱۱:۲۵ عصر)، usefmkv (۲-۱۶-۱۳۹۲, ۰۸:۲۶ عصر)، rezvan_m (۲-۱۳-۱۳۹۲, ۱۱:۴۲ عصر)، ثنا (۲-۲۷-۱۳۹۲, ۰۹:۴۴ عصر)، hoot (۲-۱۲-۱۳۹۲, ۰۹:۳۹ عصر)، poneh35 (۲-۱۴-۱۳۹۲, ۱۱:۵۹ عصر)، akka (۲-۲۸-۱۳۹۲, ۰۵:۴۴ عصر)، boa (۲-۲۸-۱۳۹۲, ۰۱:۵۶ عصر)، SAFORA (دیروز, ۰۹:۲۳ عصر)، all_star (۲-۱۱-۱۳۹۲, ۰۷:۵۶ عصر)، emma00 (۲-۱۰-۱۳۹۲, ۰۵:۲۸ عصر)، sepideh1992 (۲-۲۴-۱۳۹۲, ۰۹:۰۸ عصر)، fazaii (۲-۱۱-۱۳۹۲, ۰۶:۴۶ عصر)، khazooleh (۲-۱۱-۱۳۹۲, ۰۵:۱۲ عصر)، mamadniki (۲-۱۰-۱۳۹۲, ۱۱:۵۹ عصر)، arash (۲-۲۷-۱۳۹۲, ۰۳:۵۵ عصر)، 13710401 (۲-۲۱-۱۳۹۲, ۱۲:۰۱ صبح)، Royaaaa (۲-۲۵-۱۳۹۲, ۰۱:۰۱ صبح)، mahsamoshi (۲-۱۸-۱۳۹۲, ۰۸:۵۹ صبح)، R81010 (۲-۱۲-۱۳۹۲, ۱۲:۱۹ صبح)، anvar97 (۲-۲۰-۱۳۹۲, ۰۳:۳۸ عصر)، kopol31 (۲-۱۷-۱۳۹۲, ۰۵:۰۴ عصر)، طوبي (۲-۸-۱۳۹۲, ۰۵:۲۵ عصر)، said111 (۲-۱۵-۱۳۹۲, ۱۲:۵۸ صبح)، زیزیگولو (۲-۲۳-۱۳۹۲, ۰۲:۵۲ عصر)، raul_shahrah (۲-۲۲-۱۳۹۲, ۱۲:۰۰ عصر)، princess_pasargad (۲-۱۱-۱۳۹۲, ۱۰:۱۸ عصر)، sina97 (دیروز, ۰۱:۵۸ عصر)، karate (۲-۱۴-۱۳۹۲, ۰۲:۰۶ صبح)، a.engineer66 (۲-۱۱-۱۳۹۲, ۰۸:۵۵ عصر)، yasifatemeh (۲-۱۶-۱۳۹۲, ۰۳:۴۲ عصر)، vadod (۲-۱۳-۱۳۹۲, ۰۸:۲۷ عصر)، nicki (۲-۲۸-۱۳۹۲, ۰۶:۵۵ عصر)، legend528 (۲-۲۳-۱۳۹۲, ۰۲:۴۹ عصر)، ghasedak913 (۲-۱۱-۱۳۹۲, ۰۱:۲۸ عصر)، niko 20 (۲-۱۲-۱۳۹۲, ۰۸:۵۸ صبح)، sade (۲-۱۱-۱۳۹۲, ۰۱:۱۱ عصر)، yass1364 (۲-۲۳-۱۳۹۲, ۰۴:۲۹ عصر)، reza_webbaz (۲-۱۸-۱۳۹۲, ۰۱:۲۰ عصر)، می گل (۲-۲۸-۱۳۹۲, ۱۲:۰۳ عصر)، تارابلوتی (۲-۱۹-۱۳۹۲, ۰۱:۲۹ عصر)، yadegar (۲-۲۵-۱۳۹۲, ۰۳:۲۴ عصر)، borhan_t (۲-۱۱-۱۳۹۲, ۰۵:۴۴ عصر)، himehdi (۲-۱۳-۱۳۹۲, ۰۵:۵۶ عصر)، yasi_8991 (۲-۱۶-۱۳۹۲, ۱۱:۱۶ صبح)، milad1000 (۲-۲۳-۱۳۹۲, ۱۱:۱۴ عصر)، fateme sadat sepasi (۲-۱۲-۱۳۹۲, ۱۰:۴۵ عصر)، niloofara (۲-۲۳-۱۳۹۲, ۰۷:۱۷ عصر)، nejad44 (۲-۱۶-۱۳۹۲, ۰۷:۵۳ صبح)، kimhyunjoong (۲-۱۷-۱۳۹۲, ۰۱:۲۸ عصر)، cbrk7 (۲-۱۹-۱۳۹۲, ۰۵:۲۶ عصر)، راد (دیروز, ۰۵:۴۷ عصر)، fatemehazari (۲-۱۹-۱۳۹۲, ۰۱:۴۰ صبح)، mp4mp4 (۲-۲۲-۱۳۹۲, ۱۰:۱۸ صبح)، reza_100 (۲-۲۶-۱۳۹۲, ۰۸:۳۸ صبح)، Somayyeh (۲-۲۸-۱۳۹۲, ۰۱:۴۰ صبح)، tntboy (۲-۲۷-۱۳۹۲, ۰۷:۱۴ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان