زمان کنونی: ۲-۲۹-۱۳۹۲, ۰۳:۰۵ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

سلام مهمان گرامي

مهمان گرامي، براي مشاهده انجمن با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد

اطلاعيه ها

کلمات کلیدی: زیر, نویس, فارسی, سریال, کره, ای, گل, پسر, همسایه, Flower, Next, Door,
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امتیازات: 4.42
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زیر نویس فارسی سریال کره ای گل پسر همسایه /Flower Boy Next Door (كامل)
نویسنده پیام
مدیران تالارها
مدیران تالارها

وضعيت : غایب
آیتم ها
آیتم ها: (مشاهده همه آیتم ها)

حالت من: Bitafavot
استاتوس:
اعتبار: 80
آمار سپاس های من
سپاس كرده: 6,356
سپاس شده: 3,380 در 1,777 پست

مدال هاي من      

ارسال: #1
زیر نویس فارسی سریال کره ای گل پسر همسایه /Flower Boy Next Door (كامل)
مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشخصات:

عنوان : 이웃집 꽃미남 / Flower Boy Next Door

نام چيني: 鄰家花美男

ژانر : Romance, comedy

تعداد قسمتها : 16

شبکه ی پخش : tvN

تاریخ پخش : 2013-Jan-07

زمان پخش : Monday & Tuesday 23:00

بازیگران :

Park Shin Hye as Go Dok Mi

Yoon Shi Yoon as Enrique Geum

Kim Ji Hoon as Oh Jin Rok

Park Soo Jin as Cha Do Hwi

Kim Yoon Hye as Enrique's first love

Go Kyung Pyo as Oh Dong Hoon

Kim Jung San as Han Tae Joon

Mizuta Kouki as Watanabe

مترجم: -= D & X =-

دانلود زيرنويس SRT تمامي قسمت ها

pas:koreanforum.ir

مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امضای ~MonA~

۱۰-۱۴-۱۳۹۱ ۰۳:۴۱ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر افزودن سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
[-] 115 کاربر تشکرکرده از~MonA~ به دلیل این ارسال
**sky** (۱۱-۲۴-۱۳۹۱), -hana- (۱۱-۱۷-۱۳۹۱), 3pid_girl (۲-۱۶-۱۳۹۲), 50cent (۲-۲۵-۱۳۹۲), aiira (۱۱-۱۱-۱۳۹۱), ALI (۱۰-۲۰-۱۳۹۱), ali110infinite (۱۲-۲-۱۳۹۱), amal (۲-۳-۱۳۹۲), amin_120 (۱۱-۲۵-۱۳۹۱), amordad (۱۱-۱۸-۱۳۹۱), anitaetedali (۱۰-۱۹-۱۳۹۱), arash89 (۱۰-۲۲-۱۳۹۱), arshia.f (۱۱-۲۵-۱۳۹۱), artnoos (۱۰-۲۰-۱۳۹۱), asal-joon (۱۱-۲۵-۱۳۹۱), ayshin (۱۰-۱۸-۱۳۹۱), barbita (۱۱-۳-۱۳۹۱), behtarin_pari (۱۰-۱۸-۱۳۹۱), behzad123 (۱۲-۱-۱۳۹۱), blue river (۱۱-۱۶-۱۳۹۱), choncho (دیروز), dany_Apar (۱۱-۴-۱۳۹۱), Donya. (۲-۲۰-۱۳۹۲), effat (۱-۲۹-۱۳۹۲), elena_herfati (۱۱-۱۱-۱۳۹۱), eli67 (۱۲-۱۰-۱۳۹۱), elihamed (۱۱-۲۳-۱۳۹۱), elina52 (۱۱-۱۲-۱۳۹۱), elinaaaz (۱۰-۲۳-۱۳۹۱), emarat65 (۱۲-۶-۱۳۹۱), f3279 (۱۲-۴-۱۳۹۱), farnaz (۱۱-۳۰-۱۳۹۱), fsheyton (۱۲-۱۳-۱۳۹۱), fyousefi2 (۱۰-۲۸-۱۳۹۱), gamesun (۲-۲۵-۱۳۹۲), gedaye rahgozar (۱۱-۳-۱۳۹۱), ghazal j (۱۲-۲۰-۱۳۹۱), ghazale_banoo (۱-۲۱-۱۳۹۲), graphics (۱۱-۱۳-۱۳۹۱), Hana.kimE (۱۱-۱۱-۱۳۹۱), hellotome (۱-۶-۱۳۹۲), hillary (۱۲-۸-۱۳۹۱), Jasper (۲-۳-۱۳۹۲), javadjjj (۱۱-۲۳-۱۳۹۱), jojojon (۱۲-۲۰-۱۳۹۱), judy (۱۱-۲۴-۱۳۹۱), kianna (۱۲-۱-۱۳۹۱), kingphoenix (۱۱-۱۸-۱۳۹۱), lili.q (۱۱-۱۸-۱۳۹۱), Lovelorn (۱-۹-۱۳۹۲), LOVERMAN (۱۲-۳۰-۱۳۹۱), m.e (۱۲-۳-۱۳۹۱), ma.fun66 (۱-۱۹-۱۳۹۲), madar1 (۱۰-۲۰-۱۳۹۱), magnito (۱۲-۱-۱۳۹۱), mahgoll (۱۱-۲-۱۳۹۱), mahsa02 (۱۱-۱۸-۱۳۹۱), malosak (۱۲-۳-۱۳۹۱), mamirrezaa (۱۲-۱۹-۱۳۹۱), mareia (۱۲-۲۰-۱۳۹۱), maryam462 (۱۱-۱۱-۱۳۹۱), masaza (۱۲-۲-۱۳۹۱), meliika (۱۲-۱۹-۱۳۹۱), mirzaie303 (۱۱-۱۲-۱۳۹۱), miss_rana (۱۱-۲۶-۱۳۹۱), moh3enkimia (۱۲-۴-۱۳۹۱), mohammad0472 (۱۰-۲۲-۱۳۹۱), mozhgan mehrshad (۱۱-۲۶-۱۳۹۱), nafas200731 (۱۱-۵-۱۳۹۱), navak (۱۱-۱۱-۱۳۹۱), neda1388 (۱۲-۱۲-۱۳۹۱), ounni (۱۲-۳-۱۳۹۱), Parkshivamin (۱۲-۱۰-۱۳۹۱), parth (۱۱-۱۹-۱۳۹۱), pharmacy_f (۱۱-۱۰-۱۳۹۱), playmaster (۱۲-۲۱-۱۳۹۱), porochista (۱۰-۲۵-۱۳۹۱), psh (۱۱-۱۱-۱۳۹۱), raha_90 (۱۱-۲۵-۱۳۹۱), raheleh (۱۱-۱۸-۱۳۹۱), rahzane.divone (۱۰-۲۸-۱۳۹۱), rezaji (۱۲-۱۵-۱۳۹۱), SaharnazI (۲-۲۵-۱۳۹۲), sara20 (۱۱-۴-۱۳۹۱), shabnam1 (۱۱-۵-۱۳۹۱), shady_shadi (۱۲-۱۷-۱۳۹۱), sharareh (۱۰-۲۲-۱۳۹۱), shin dong kyu (۱۱-۲-۱۳۹۱), shoeib (۱۱-۱-۱۳۹۱), tahmina (۱۱-۲۵-۱۳۹۱), tarl@n (۱۱-۶-۱۳۹۱), tearsspirits (۱۲-۱۶-۱۳۹۱), tetan (۱۲-۳۰-۱۳۹۱), tvhamid (۲-۱۹-۱۳۹۲), vahid 777 (۱۰-۲۲-۱۳۹۱), vishka (۱۲-۷-۱۳۹۱), volcano (۲-۲۴-۱۳۹۲), xarax (۱۲-۲۱-۱۳۹۱), YasamanR (۱۲-۱۰-۱۳۹۱), ~NilOofar~ (۱۰-۲۰-۱۳۹۱), ˙·٠•●ღAMIRHOSSEINღ●•٠·˙ (۲-۲-۱۳۹۲), آسموني (۱۰-۲۲-۱۳۹۱), بارانی (۱۱-۷-۱۳۹۱), جونکی (۱۲-۵-۱۳۹۱), حشزهبهز (۱۱-۱۸-۱۳۹۱), ساکورا (۱۲-۱-۱۳۹۱), طلوع (۱۱-۱۱-۱۳۹۱), طوبي (۱۲-۲۱-۱۳۹۱), كيم تاهي (۱۲-۲۹-۱۳۹۱), مورو (۱-۱۶-۱۳۹۲), مورو (۱-۱۶-۱۳۹۲), ووبين (۱۱-۲۴-۱۳۹۱), کوبا (۱۲-۱۰-۱۳۹۱), یگانه (۱۱-۱۸-۱۳۹۱), ღYasamanღ (۱۲-۱-۱۳۹۱)
عضو جدید انجمن
*
کاربرسایت

وضعيت : آفلاین
آیتم ها

حالت من: هیچ کدام
استاتوس:
اعتبار: 0
آمار سپاس های من
سپاس كرده: 1
سپاس شده: 28 در 2 پست

مدال هاي من

ارسال: #2
RE: زیر نویس فارسی سریال کره ای گل پسر همسایه /Flower Boy Next Door
نبودددددددددددددددد؟
۱۰-۲۰-۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ صبح
[-] 14 کاربر تشکرکرده ازsajjads3 به دلیل این ارسال
ALI (۱۰-۲۱-۱۳۹۱), choncho (دیروز), farnaz (۱۲-۶-۱۳۹۱), ghazale_banoo (۱-۲۱-۱۳۹۲), mahsa02 (۱۱-۱۸-۱۳۹۱), mirzaie303 (۱۲-۱۰-۱۳۹۱), shoeib (۱۱-۱-۱۳۹۱), ~MonA~ (۱۰-۲۱-۱۳۹۱), ˙·٠•●ღAMIRHOSSEINღ●•٠·˙ (۲-۲-۱۳۹۲), بارانی (۱۱-۷-۱۳۹۱), طلوع (۱۱-۱۱-۱۳۹۱), ولی زاده (۱۰-۲۰-۱۳۹۱), کوبا (۱۲-۳-۱۳۹۱), ღYasamanღ (۱۲-۱-۱۳۹۱)
عضو جدید انجمن
*
کاربرسایت

آیتم ها

حالت من: Shad
استاتوس:
آمار سپاس های من
سپاس كرده: 0
سپاس شده: 94 در 9 پست

مدال هاي من

ارسال: #3
چي شد په؟ مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۱۰-۲۱-۱۳۹۱ ۰۳:۰۵ صبح
[-] 14 کاربر تشکرکرده از12h12h به دلیل این ارسال
ALI (۱۰-۲۱-۱۳۹۱), choncho (دیروز), farnaz (۱۲-۶-۱۳۹۱), ghazale_banoo (۱-۲۱-۱۳۹۲), mirzaie303 (۱۲-۱۰-۱۳۹۱), sajjads3 (۱۰-۲۱-۱۳۹۱), ~MonA~ (۱۰-۲۱-۱۳۹۱), ˙·٠•●ღAMIRHOSSEINღ●•٠·˙ (۲-۲-۱۳۹۲), بارانی (۱۱-۷-۱۳۹۱), تارا بلوتی (۲-۶-۱۳۹۲), طلوع (۱۱-۱۱-۱۳۹۱), مورو (۲-۸-۱۳۹۲), ولی زاده (۱۰-۲۱-۱۳۹۱), ღYasamanღ (۱۲-۱-۱۳۹۱)
عضو جدید انجمن
*
کاربرسایت

آیتم ها

استاتوس:
آمار سپاس های من
سپاس كرده: 1
سپاس شده: 28 در 2 پست

مدال هاي من

ارسال: #4
زیرنویس قسمت اول: مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۱۰-۲۱-۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ عصر
[-] 14 کاربر تشکرکرده ازsajjads3 به دلیل این ارسال
ALI (۱۰-۲۱-۱۳۹۱), choncho (دیروز), Donya. (۲-۲۰-۱۳۹۲), farnaz (۱۲-۶-۱۳۹۱), ghazale_banoo (۱-۲۱-۱۳۹۲), Jasper (۲-۳-۱۳۹۲), vafa2012 (۱۲-۲۹-۱۳۹۱), ~MonA~ (۱۰-۲۱-۱۳۹۱), ~NilOofar~ (۱۰-۲۱-۱۳۹۱), ˙·٠•●ღAMIRHOSSEINღ●•٠·˙ (۲-۲-۱۳۹۲), بارانی (۱۱-۷-۱۳۹۱), طلوع (۱۱-۱۱-۱۳۹۱), مورو (۲-۸-۱۳۹۲), ღYasamanღ (۱۲-۱-۱۳۹۱)
مدیرکل سایت
مدیرکل سایت

وضعيت : آنلاین
آیتم ها

حالت من: Mehrabon
استاتوس:
اعتبار: 302
آمار سپاس های من
سپاس كرده: 8,727
سپاس شده: 18,413 در 3,565 پست

مدال هاي من          

ارسال: #5
RE: زیر نویس فارسی سریال کره ای گل پسر همسایه /Flower Boy Next Door قسمت اول اضافه شد
قسمت اول اضافه شد

امضای ALI
ازپست های مفید دوستان خود مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کنید

کاربر مهمان امیدوارم لحظات خوشی رو درانجمن سپری کنی

۱۰-۲۱-۱۳۹۱ ۰۸:۳۰ عصر
[-] 15 کاربر تشکرکرده ازALI به دلیل این ارسال
choncho (دیروز), Donya. (۲-۲۰-۱۳۹۲), eli67 (۱۲-۱۰-۱۳۹۱), emarat65 (۱۲-۶-۱۳۹۱), farnaz (۱۲-۶-۱۳۹۱), ghazale_banoo (۱-۲۱-۱۳۹۲), Jasper (۲-۳-۱۳۹۲), nafas200731 (۱۱-۵-۱۳۹۱), ~MonA~ (۱۰-۲۱-۱۳۹۱), ~NilOofar~ (۱۰-۲۱-۱۳۹۱), ˙·٠•●ღAMIRHOSSEINღ●•٠·˙ (۲-۲-۱۳۹۲), بارانی (۱۱-۷-۱۳۹۱), شهلاز (۱۰-۲۵-۱۳۹۱), طلوع (۱۱-۱۱-۱۳۹۱), ღYasamanღ (۱۲-۱-۱۳۹۱)
عضو جدید انجمن
*
کاربرسایت

آیتم ها

استاتوس:
آمار سپاس های من
سپاس كرده: 12
سپاس شده: 77 در 13 پست

مدال هاي من

ارسال: #6
RE: زیر نویس فارسی سریال کره ای گل پسر همسایه /Flower Boy Next Door قسمت دوم اضافه شد
واقعا جای تشکر داره از D&X عزیز به خاطر زیر نویسهای بسیار عالیشون دستتون واقعا درد نکنه و خسته نباشید. مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۱۰-۲۵-۱۳۹۱ ۰۱:۴۶ صبح
[-] 10 کاربر تشکرکرده ازشهلاز به دلیل این ارسال
ALI (۱۰-۲۵-۱۳۹۱), choncho (دیروز), farnaz (۱۲-۶-۱۳۹۱), ghazale_banoo (۱-۲۱-۱۳۹۲), psh (۱۰-۲۷-۱۳۹۱), ~MonA~ (۱۰-۲۵-۱۳۹۱), ˙·٠•●ღAMIRHOSSEINღ●•٠·˙ (۲-۲-۱۳۹۲), بارانی (۱۱-۷-۱۳۹۱), طلوع (۱۱-۱۱-۱۳۹۱), ღYasamanღ (۱۲-۱-۱۳۹۱)
عضو جدید انجمن
*
کاربرسایت

آیتم ها

استاتوس:
آمار سپاس های من
سپاس كرده: 0
سپاس شده: 10 در 1 پست

مدال هاي من

ارسال: #7
RE: زیر نویس فارسی سریال کره ای گل پسر همسایه /Flower Boy Next Door قسمت دوم اضافه شد
زیرنویس قسمت سه رو کی میذارید؟! منتظریم مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۱۰-۲۶-۱۳۹۱ ۰۷:۰۵ عصر
[-] 10 کاربر تشکرکرده ازpark shin hye به دلیل این ارسال
ALI (۱۰-۲۹-۱۳۹۱), farnaz (۱۲-۶-۱۳۹۱), ghazale_banoo (۱-۲۱-۱۳۹۲), psh (۱۰-۲۷-۱۳۹۱), ~MonA~ (۱۰-۲۶-۱۳۹۱), ~NilOofar~ (۱۰-۲۶-۱۳۹۱), ˙·٠•●ღAMIRHOSSEINღ●•٠·˙ (۲-۲-۱۳۹۲), بارانی (۱۱-۷-۱۳۹۱), طلوع (۱۱-۱۱-۱۳۹۱), ღYasamanღ (۱۲-۱-۱۳۹۱)
عضو جدید انجمن
*
کاربرسایت

آیتم ها

حالت من: Delvapas
استاتوس:
آمار سپاس های من
سپاس كرده: 14
سپاس شده: 39 در 6 پست

مدال هاي من  

ارسال: #8
سلام، ممکنه زیرنویس قسمت های 3 و 4 رو هم بزارید. ممنون می شم.

امضای arash89

۱۰-۲۸-۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ عصر
[-] 9 کاربر تشکرکرده ازarash89 به دلیل این ارسال
ALI (۱۰-۲۹-۱۳۹۱), farnaz (۱۲-۶-۱۳۹۱), ghazale_banoo (۱-۲۱-۱۳۹۲), rahzane.divone (۱۰-۲۸-۱۳۹۱), ~MonA~ (۱۰-۳۰-۱۳۹۱), ˙·٠•●ღAMIRHOSSEINღ●•٠·˙ (۲-۲-۱۳۹۲), بارانی (۱۱-۷-۱۳۹۱), طلوع (۱۱-۱۱-۱۳۹۱), ღYasamanღ (۱۲-۱-۱۳۹۱)
Rahzane Divone
*
کاربرسایت

آیتم ها

استاتوس:
آمار سپاس های من
سپاس كرده: 12
سپاس شده: 42 در 6 پست

مدال هاي من

ارسال: #9

سلام خسته نباشید.این هفته تاخیر دارید انگاری میشه زودتر زیرنویسقسمتای 3.4 و بزارید :( با تشکککککککککککر
۱۰-۲۸-۱۳۹۱ ۱۱:۵۴ عصر
[-] 7 کاربر تشکرکرده ازrahzane.divone به دلیل این ارسال
ALI (۱۰-۲۹-۱۳۹۱), farnaz (۱۲-۶-۱۳۹۱), ghazale_banoo (۱-۲۱-۱۳۹۲), ~MonA~ (۱۰-۳۰-۱۳۹۱), ˙·٠•●ღAMIRHOSSEINღ●•٠·˙ (۲-۲-۱۳۹۲), بارانی (۱۱-۷-۱۳۹۱), طلوع (۱۱-۱۱-۱۳۹۱)
مدیرکل سایت
مدیرکل سایت

وضعيت : آنلاین
آیتم ها

حالت من: Mehrabon
استاتوس:
اعتبار: 302
آمار سپاس های من
سپاس كرده: 8,727
سپاس شده: 18,413 در 3,565 پست

مدال هاي من          

ارسال: #10
RE: زیر نویس فارسی سریال کره ای گل پسر همسایه /Flower Boy Next Door قسمت 4 اضافه شد
قسمت 3 , 4 اضافه شد

امضای ALI
ازپست های مفید دوستان خود مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کنید

کاربر مهمان امیدوارم لحظات خوشی رو درانجمن سپری کنی

۱۰-۲۹-۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ صبح
[-] 13 کاربر تشکرکرده ازALI به دلیل این ارسال
behzad123 (۱۲-۱۱-۱۳۹۱), emarat65 (۱۲-۶-۱۳۹۱), farnaz (۱۲-۶-۱۳۹۱), ghazale_banoo (۱-۲۱-۱۳۹۲), Jasper (۲-۳-۱۳۹۲), minhoo (۱۲-۲۰-۱۳۹۱), mirzaie303 (۱۱-۱۹-۱۳۹۱), rahzane.divone (۱۰-۲۹-۱۳۹۱), ~MonA~ (۱۰-۳۰-۱۳۹۱), ˙·٠•●ღAMIRHOSSEINღ●•٠·˙ (۲-۲-۱۳۹۲), بارانی (۱۱-۷-۱۳۹۱), طلوع (۱۱-۱۱-۱۳۹۱), ღYasamanღ (۱۲-۱-۱۳۹۱)
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  زیرنویس فارسی سریال کره ای ملكه جاه طلب/Queen of Ambition (كامل) ~MonA~ 8 2,104 ۲-۳-۱۳۹۲ ۰۴:۲۴ عصر
آخرین ارسال: sara20
  زيرنويس فارسي سريال كره اي 7th Grade Civil Servant (كامل) ALI 20 3,276 ۱-۳۱-۱۳۹۲ ۱۰:۱۶ عصر
آخرین ارسال: liminam
  زيرنويس فارسي سريال كره اي تجسم پولناك / Incarnation of Money (كامل) ALI 12 1,946 ۱-۲۷-۱۳۹۲ ۰۴:۴۷ عصر
آخرین ارسال: ~MonA~
  زیرنویس فارسی وزش باد زمستانی/ That Winter, The Wind Blows (كامل) ~MonA~ 22 3,616 ۱-۱۷-۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ عصر
آخرین ارسال: buttercup
  زيرنويس فارسي سريال كره اي Advertising Genius Lee Tae Baek(كامل) ALI 21 2,142 ۱-۱۵-۱۳۹۲ ۰۶:۳۳ عصر
آخرین ارسال: snowqueen

کسانی که این موضوع را مشاهده کرده اند
100 کاربر زیر موضوع را خوانده است:
ALI (۲-۲۵-۱۳۹۲, ۰۴:۴۰ عصر)، riki67 (۲-۶-۱۳۹۲, ۰۸:۱۶ عصر)، asemany2006 (۲-۱۳-۱۳۹۲, ۰۳:۴۶ صبح)، shamimt (۲-۷-۱۳۹۲, ۰۴:۳۶ عصر)، samanta (۲-۱۵-۱۳۹۲, ۰۴:۵۷ عصر)، komina (۲-۱۱-۱۳۹۲, ۰۱:۱۸ عصر)، romi (۲-۱۶-۱۳۹۲, ۰۱:۰۶ صبح)، ˙·٠•●ღAMIRHOSSEINღ●•٠·˙ (۲-۶-۱۳۹۲, ۰۸:۰۷ عصر)، pari55 (دیروز, ۱۱:۱۱ عصر)، *k1mi* (۲-۷-۱۳۹۲, ۰۴:۱۰ عصر)، 84416235 (۲-۲۲-۱۳۹۲, ۰۲:۵۷ عصر)، Mamali89 (۲-۷-۱۳۹۲, ۱۰:۵۵ عصر)، gkfhz_ji (۲-۱۹-۱۳۹۲, ۱۱:۴۷ عصر)، avishan (۲-۲۳-۱۳۹۲, ۰۳:۴۲ صبح)، hora (دیروز, ۰۸:۰۸ عصر)، ~MonA~ (۲-۲۵-۱۳۹۲, ۰۴:۴۲ عصر)، SS2012 (۲-۱۳-۱۳۹۲, ۰۱:۲۸ صبح)، ariii (۲-۲۱-۱۳۹۲, ۰۸:۱۱ عصر)، anashe (۲-۷-۱۳۹۲, ۱۱:۲۲ عصر)، hero chan (۲-۲۵-۱۳۹۲, ۰۲:۵۹ عصر)، scarlet (۲-۱۳-۱۳۹۲, ۰۹:۰۲ عصر)، hamishe (۲-۲۰-۱۳۹۲, ۰۷:۵۱ عصر)، tvhamid (۲-۱۹-۱۳۹۲, ۰۴:۲۳ عصر)، metalchamran (۲-۶-۱۳۹۲, ۰۹:۳۹ عصر)، sahaar (دیروز, ۰۵:۰۲ عصر)، yasi2012 (۲-۲۲-۱۳۹۲, ۰۵:۰۳ عصر)، gamesun (۲-۲۵-۱۳۹۲, ۰۱:۰۰ عصر)، amirali.d (۲-۱۴-۱۳۹۲, ۰۴:۱۶ صبح)، amran (۲-۲۷-۱۳۹۲, ۰۱:۵۳ صبح)، behnaz.m (۲-۲۷-۱۳۹۲, ۱۱:۵۴ عصر)، secret59 (۲-۲۷-۱۳۹۲, ۰۸:۴۷ صبح)، Azi2st (۲-۱۲-۱۳۹۲, ۱۲:۰۸ صبح)، m.e (۲-۲۷-۱۳۹۲, ۱۰:۴۲ عصر)، zahra1369 (۲-۱۸-۱۳۹۲, ۰۷:۱۱ عصر)، silverhill (۲-۷-۱۳۹۲, ۰۶:۱۳ عصر)، sarinai (۲-۱۴-۱۳۹۲, ۰۱:۴۶ صبح)، حسین (۲-۱۷-۱۳۹۲, ۰۹:۴۴ صبح)، 860415 (۲-۱۲-۱۳۹۲, ۰۳:۳۶ صبح)، sisil65 (۲-۲۵-۱۳۹۲, ۰۳:۵۹ عصر)، saed (۲-۹-۱۳۹۲, ۱۰:۴۵ عصر)، دیوونه (۲-۱۵-۱۳۹۲, ۰۷:۵۷ عصر)، 1342 (۲-۲۷-۱۳۹۲, ۱۲:۰۵ عصر)، ترنانه (۲-۲۶-۱۳۹۲, ۰۱:۴۳ عصر)، bahram1313 (۲-۱۰-۱۳۹۲, ۰۱:۴۰ عصر)، reza011 (۲-۷-۱۳۹۲, ۰۵:۵۱ عصر)، amirreza74 (۲-۲۲-۱۳۹۲, ۰۶:۳۰ عصر)، hoot (۲-۱۴-۱۳۹۲, ۰۱:۲۳ عصر)، ashimashi (۲-۱۸-۱۳۹۲, ۰۴:۵۰ عصر)، choncho (دیروز, ۰۸:۴۰ صبح)، MEHDISTR (۲-۲۶-۱۳۹۲, ۰۲:۱۶ عصر)، khazal (۲-۱۳-۱۳۹۲, ۰۴:۵۴ عصر)، مورو (۲-۸-۱۳۹۲, ۰۸:۴۷ عصر)، voju (۲-۹-۱۳۹۲, ۰۳:۳۳ صبح)، A2012 (۲-۷-۱۳۹۲, ۰۲:۳۴ عصر)، yasamin11 (۲-۱۳-۱۳۹۲, ۱۰:۰۱ عصر)، f-x (۲-۲۱-۱۳۹۲, ۰۲:۲۶ عصر)، arasp (۲-۱۹-۱۳۹۲, ۰۱:۳۸ صبح)، asal27967 (۲-۲۷-۱۳۹۲, ۰۸:۰۹ عصر)، toot2010 (۲-۲۰-۱۳۹۲, ۰۷:۵۹ عصر)، ღ SAMANEH ♥ღ♥ (۲-۷-۱۳۹۲, ۱۲:۵۸ صبح)، niha (۲-۱۶-۱۳۹۲, ۱۰:۵۵ عصر)، 3pid_girl (۲-۱۶-۱۳۹۲, ۰۱:۵۳ عصر)، zavar (۲-۱۵-۱۳۹۲, ۱۰:۱۹ عصر)، hilda joong (دیروز, ۱۲:۴۱ صبح)، ngrrezaei (۲-۲۱-۱۳۹۲, ۰۹:۳۵ صبح)، won (۲-۱۵-۱۳۹۲, ۱۰:۲۵ صبح)، sand (۲-۹-۱۳۹۲, ۱۰:۰۶ صبح)، kurosh88 (۲-۱۹-۱۳۹۲, ۰۴:۱۵ عصر)، mamadniki (۲-۲۵-۱۳۹۲, ۰۴:۴۱ عصر)، فهیمه رستمی (۲-۱۴-۱۳۹۲, ۰۱:۴۶ صبح)، mehdish16 (۲-۱۱-۱۳۹۲, ۰۲:۳۱ صبح)، maryam.njf (۲-۱۴-۱۳۹۲, ۱۲:۲۰ صبح)، اسمان شب (۲-۱۲-۱۳۹۲, ۱۲:۵۰ صبح)، vania (۲-۲۷-۱۳۹۲, ۰۳:۵۵ عصر)، aks (۲-۷-۱۳۹۲, ۰۶:۱۲ صبح)، hodaee (۲-۸-۱۳۹۲, ۰۷:۰۵ عصر)، NAZANIN67 (۲-۱۶-۱۳۹۲, ۰۵:۵۷ عصر)، esfand (۲-۷-۱۳۹۲, ۰۵:۳۴ صبح)، disqas (۲-۲۴-۱۳۹۲, ۰۱:۴۸ عصر)، طوبي (۲-۱۵-۱۳۹۲, ۱۱:۵۲ عصر)، Bat (دیروز, ۱۰:۰۹ صبح)، hssafiri83 (۲-۲۱-۱۳۹۲, ۱۲:۲۴ عصر)، mmho (۲-۲۶-۱۳۹۲, ۰۵:۰۲ صبح)، boygirl (۲-۲۵-۱۳۹۲, ۱۰:۴۰ عصر)، enp313 (۲-۱۸-۱۳۹۲, ۰۱:۱۳ صبح)، dracula (۲-۱۳-۱۳۹۲, ۰۸:۱۰ صبح)، MISHA1995 (۲-۱۹-۱۳۹۲, ۰۳:۰۳ عصر)، aris (۲-۲۷-۱۳۹۲, ۰۶:۱۹ عصر)، fanme (۲-۱۸-۱۳۹۲, ۱۰:۳۲ عصر)، باران بهاری 28 (۲-۱۸-۱۳۹۲, ۰۳:۱۷ صبح)، mehrshad (۲-۱۲-۱۳۹۲, ۰۱:۰۹ عصر)، maziyar_khani (۲-۱۷-۱۳۹۲, ۰۹:۱۵ عصر)، سیم (۲-۱۹-۱۳۹۲, ۱۲:۰۴ صبح)، سمير (۲-۱۴-۱۳۹۲, ۰۲:۲۸ عصر)، yasifatemeh (۲-۹-۱۳۹۲, ۰۳:۱۷ عصر)، aminroz54 (دیروز, ۰۳:۱۳ صبح)، vadod (۲-۸-۱۳۹۲, ۰۸:۳۵ صبح)، nicki (۲-۱۲-۱۳۹۲, ۰۸:۴۱ عصر)، sbiogen (۲-۲۳-۱۳۹۲, ۱۰:۰۹ صبح)، arsenal123 (۲-۹-۱۳۹۲, ۱۱:۵۵ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان